Sudski tumač i prevodilac za bosanski jezik, overa sudskog tumača.


Pružamo usluge prevoda i overe dokumenata na bosanski jezik za potrebe sudskih postupaka.

U našem timu su sudski tumači za bosanski jezik i prevodioci, ali i stručnjaci koji su usmereni na prevode i overu sadržaja za mnoge svetske jezike, te kod nas možete u relativno kratkom roku dobiti obradu dokumenata i ostalih materijala.

Prevodilačka agencija Swan uvek ide korak napred, tako svim klijentima nudimo i uslugu koja podrazumeva prevođenje sa bosanskog na mnoge svetske jezike, odnosno sa preko 50 svetskih jezika na bosanski.

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za bosanski jezik i s bosanskog na srpski jezik. Sudski tumač za bosanski jezik vrši overu:

  • ugovora,
  • sertifikata,
  • ličnih dokumenta,
  • svedočanstva, potvrda, diploma,
  • izvoda iz registara,
  • ovlašćenja i punomoćja,
  • policijskih izveštaja,
  • lekarskih nalaza

Prevod sudskog tumača sa bosanskog na neki drugi jezik

Ako treba da prevedete dokumente sa bosanskog na neki drugi jezik, a ne na srpski, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Treba vam prevod na drugi jezik? Izaberite ovde ⟶

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i saobraćajni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sedište Sarajevskog kantona. Grad Sarajevo čine četiri opštine: Centar, Novi Grad, Novo Sarajevo i Stari Grad. Prema konačnim podacima Popisa stanovništva BiH 2013. godine, u samom administrativnom gradu Sarajevu živi 275.524 lica, u urbanom području 405.000, a u metropolitanskom preko 550.000.

Banja Luka, ili Banjaluka, administrativni je centar Republike Srpske i njen najveći grad, te drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini. Na popisu stanovništva 1991. u naseljenom mjestu Banja Luka je živjelo 143.079 stanovnika a na teritoriji tadašnje opštine Banja Luka 195.692. U današnjoj političko-teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske, koja se sastoji od opština i gradova, grad (ranije opština). Banja Luka najveća je političko-teritorijalna jedinica sa 1.239 km² i predstavlja politički, administrativni, finansijski, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske.

Beograd je glavni i najnaseljeniji grad Republike Srbije i privredno, kulturno i obrazovno središte zemlje.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini.

Naši klijenti

Potrebne su vam profesionalne usluge sudskog tumača?

Pozovite: +381 64 5016286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs