Sudski tumač i prevodilac za bugarski jezik, overa sudskog tumača.


Pružamo usluge prevoda i overe dokumenata na bugarski jezik za potrebe sudskih postupaka.

U našem timu su sudski tumači za bugarski jezik i prevodioci, ali i stručnjaci koji su usmereni na prevode i overu sadržaja za mnoge svetske jezike, te kod nas možete u relativno kratkom roku dobiti obradu dokumenata i ostalih materijala.

Prevodilačka agencija Swan uvek ide korak napred, tako svim klijentima nudimo i uslugu koja podrazumeva prevođenje sa bugarskog na mnoge svetske jezike, odnosno sa preko 50 svetskih jezika na bugarski.

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za bugarski jezik i s bugarskog na srpski jezik. Sudski tumač za bugarski jezik vrši overu:

  • ugovora,
  • sertifikata,
  • ličnih dokumenta,
  • svedočanstva, potvrda, diploma,
  • izvoda iz registara,
  • ovlašćenja i punomoćja,
  • policijskih izveštaja,
  • lekarskih nalaza

Prevod sudskog tumača sa bugarskog na neki drugi jezik

Ako treba da prevedete dokumente sa bugarskog na neki drugi jezik, a ne na srpski, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Treba vam prevod na drugi jezik? Izaberite ovde ⟶

Sofija (bug. София) je glavni i najveći grad Republike Bugarske i sedište dva okruga, grada Sofije i Sofijske oblasti. Nalazi se u zapadnom delu zemlje, u Sofijskom polju koje je okruženo planinama Vitoša na jugu, Ljulin na zapadu i Starom planinom na severu. Kroz Sofiju protiče nekoliko malih reka poput Vladajske i Perlovske, dok najveća bugarska reka Iskar protiče istočno od grada. Grad je prema popisu iz 2011. imao 1.291.591 stanovnika koji čine 17,5% od ukupnog broja građana zemlje, dok je u široj okolini živelo 1.681.592 ljudi. Jedan je od većih gradova po broju stanovnika u jugoistočnoj Evropi i petnaesti najveći grad u Evropskoj uniji. Sofija je dobila ime po crkvi Svete Sofije.

Beograd je glavni i najnaseljeniji grad Republike Srbije i privredno, kulturno i obrazovno središte zemlje.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini.

Naši klijenti

Potrebne su vam profesionalne usluge sudskog tumača?

Pozovite: +381 64 5016286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs