Sudski tumač i prevodilac za grčki jezik, overa sudskog tumača.


Pružamo usluge prevoda i overe dokumenata na grčki jezik za potrebe sudskih postupaka.

U našem timu su sudski tumači za grčki jezik i prevodioci, ali i stručnjaci koji su usmereni na prevode i overu sadržaja za mnoge svetske jezike, te kod nas možete u relativno kratkom roku dobiti obradu dokumenata i ostalih materijala.

Prevodilačka agencija Swan uvek ide korak napred, tako svim klijentima nudimo i uslugu koja podrazumeva prevođenje sa grčkog na mnoge svetske jezike, odnosno sa preko 50 svetskih jezika na grčki.

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za grčki jezik i s grčkog na srpski jezik. Sudski tumač za grčki jezik vrši overu:

  • ugovora,
  • sertifikata,
  • ličnih dokumenta,
  • svedočanstva, potvrda, diploma,
  • izvoda iz registara,
  • ovlašćenja i punomoćja,
  • policijskih izveštaja,
  • lekarskih nalaza

Prevod sudskog tumača sa grčkog na neki drugi jezik

Ako treba da prevedete dokumente sa grčkog na neki drugi jezik, a ne na srpski, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Treba vam prevod na drugi jezik? Izaberite ovde ⟶

Atina (grč. Αθήνα [Athína]) je glavni grad Grčke i prefekture Atika i jedan od najpoznatijih gradova Evrope, kao i najveći grad Grčke. Savremena Atina je veliki i kosmopolitski grad dok je antička Atina bio moćni grad-država i poznati obrazovni i filozofski centar. Atina se vodi kao jedan od najstarijih svetskih gradova, čija se istorija beleži preko 3400 godina. Grad je dobio ime po boginji zaštitnici Atini. Grčko ime je bilo Atinai (Αθήναι [Athínai]), ali od 1970-ih, službeno grčko ime je Atina (Αθήνα [Athína]).

Beograd je glavni i najnaseljeniji grad Republike Srbije i privredno, kulturno i obrazovno središte zemlje.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini.

Naši klijenti

Potrebne su vam profesionalne usluge sudskog tumača?

Pozovite: +381 64 5016286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs