Sudski tumač i prevodilac za holandski jezik, overa sudskog tumača.


Pružamo usluge prevoda i overe dokumenata na holandski jezik za potrebe sudskih postupaka.

U našem timu su sudski tumači za holandski jezik i prevodioci, ali i stručnjaci koji su usmereni na prevode i overu sadržaja za mnoge svetske jezike, te kod nas možete u relativno kratkom roku dobiti obradu dokumenata i ostalih materijala.

Prevodilačka agencija Swan uvek ide korak napred, tako svim klijentima nudimo i uslugu koja podrazumeva prevođenje sa holandskog na mnoge svetske jezike, odnosno sa preko 50 svetskih jezika na holandski.

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za holandski jezik i s holandskog na srpski jezik. Sudski tumač za holandski jezik vrši overu:

  • ugovora,
  • sertifikata,
  • ličnih dokumenta,
  • svedočanstva, potvrda, diploma,
  • izvoda iz registara,
  • ovlašćenja i punomoćja,
  • policijskih izveštaja,
  • lekarskih nalaza

Prevod sudskog tumača sa holandskog na neki drugi jezik

Ako treba da prevedete dokumente sa holandskog na neki drugi jezik, a ne na srpski, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Treba vam prevod na drugi jezik? Izaberite ovde ⟶

Amsterdam je grad u zapadnoj Holandiji i najveći grad Holandije. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel. Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar. U gradu živi 975 061 stanovnika dok je broj stanovnika metropolske teritorije oko 2 691 477. On je i deo velike konurbacije Randstad u kojoj živi 7.100.000 stanovnika. Grad, koji njegovi stanovnici ponekad zovu i Mokum (što potiče iz hebrejskog), nalazi se u provinciji Severna Holandija na ušću reke Amstel u zaliv

Beograd je glavni i najnaseljeniji grad Republike Srbije i privredno, kulturno i obrazovno središte zemlje.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini.

Naši klijenti

Potrebne su vam profesionalne usluge sudskog tumača?

Pozovite: +381 64 5016286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs