Sudski tumač i prevodilac za ruski jezik, overa sudskog tumača.


Pružamo usluge prevoda i overe dokumenata na ruski jezik za potrebe sudskih postupaka.

U našem timu su sudski tumači za ruski jezik i prevodioci, ali i stručnjaci koji su usmereni na prevode i overu sadržaja za mnoge svetske jezike, te kod nas možete u relativno kratkom roku dobiti obradu dokumenata i ostalih materijala.

Prevodilačka agencija Swan uvek ide korak napred, tako svim klijentima nudimo i uslugu koja podrazumeva prevođenje sa ruskog na mnoge svetske jezike, odnosno sa preko 50 svetskih jezika na ruski.

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za ruski jezik i s ruskog na srpski jezik. Sudski tumač za ruski jezik vrši overu:

  • ugovora,
  • sertifikata,
  • ličnih dokumenta,
  • svedočanstva, potvrda, diploma,
  • izvoda iz registara,
  • ovlašćenja i punomoćja,
  • policijskih izveštaja,
  • lekarskih nalaza

Prevod sudskog tumača sa ruskog na neki drugi jezik

Ako treba da prevedete dokumente sa ruskog na neki drugi jezik, a ne na srpski, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Treba vam prevod na drugi jezik? Izaberite ovde ⟶

Moskva (rus. Москва) glavni je i najveći grad Rusije i najveći grad u Evropi. Nalazi se na reci Moskvi i obuhvata površinu od 2561,5 km². Prema popisu iz 2010. u Moskvi je živeo 11.503.501 stanovnik, dok urbano stanovništvo grada čini 1/12 ruske populacije. Prema popisu iz 2015. godine, u gradu je živelo preko 12 miliona stanovnika, dok šire gradsko područje po nekim izvorima ima i do 15 miliona. Posledica tako velikog broja stanovnika za evropske standarde je zbog velikog broja izbeglica iz bivših zemalja Sovjetskog Saveza nakon raspada, kao i naroda koji je došao iz manjih ruskih gradova u unutrašnjosti zemlje, u potrazi za boljim životom i standardom tokom devedesetih. Znatan broj bogatijih Rusa je istovremeno, da bi spasili bogatstvo zbog raspada, emigriralo najviše u SAD, Kanadu i Nemačku.

Beograd je glavni i najnaseljeniji grad Republike Srbije i privredno, kulturno i obrazovno središte zemlje.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini.

Naši klijenti

Potrebne su vam profesionalne usluge sudskog tumača?

Pozovite: +381 64 5016286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs