Naša agencija pruža kvalitetne prevode sa engleskog na srpski ili sa srpskog na engleski jezik.

U današnjem globalnom svetu, poznavanje engleskog jezika je od velike važnosti, ali postoje situacije kada nam je potreban prevod sa engleskog na srpski jezik.

Prevod sa engleskog na srpski može biti neophodan u mnogim situacijama, kao što su poslovni sastanci, putovanja u inostranstvo, ili jednostavno za komunikaciju sa prijateljima i porodicom koji ne govore engleski.

Ukoliko vam je potreban prevod sa engleskog na srpski jezik za poslovne svrhe, nudimo vam i usluge profesionalnog prevodioca. Naši prevodioci su visoko obrazovani i stručni u prevodu sa engleskog na srpski jezik, i garantujemo vam kvalitetan prevod koji će biti tačan i precizan.

Hvala što ste posetili našu stranicu posvećenu prevodu sa engleskog na srpski. Naša agencija nudi usluge prevođenja sudskog tumača za engleski jezik.

  • sudski tumač i prevodilac za engleski jezik
  • prevođenje ličnih dokumenata
  • prevod tehničke dokumentacije
  • prevođenje korporativnih dokumenata
  • prevod medicinske dokumentacije na engleski

Prevod sa engleskog na neki drugi jezik

Ako su vam potrebni prevodi sa engleskog na neki drugi jezik, a ne na srpski, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Prevođenje sa engleskog na neki drugi jezik? Izaberite ovde

Engleski: zemlja i jezik

Engleski jezik je zapadnogermanski jezik koji je materinji jezik za milijune ljudi diljem svijeta. On je jedan od najraširenijih jezika na svijetu i služi kao međunarodni jezik komunikacije u različitim područjima kao što su poslovanje, znanost, tehnologija, zabava i turizam.

Engleski jezik ima svoje korijene u staronjemačkom jeziku te je putem povijesnih evolucija, utjecaja drugih jezika i kolonijalizma stekao svoje karakteristike koje prepoznajemo danas. Engleski jezik se koristi u mnogim zemljama kao službeni ili jedan od službenih jezika, uključujući Veliku Britaniju, Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Australiju, Novi Zeland i mnoge druge.

Engleski jezik se piše latiničnim alfabetom i ima raznolike dijalekte i varijante diljem svijeta. Postoje razlike u izgovoru, vokabularu i gramatici između britanskog engleskog i američkog engleskog, ali ovi dijalektalni obrasci su međusobno razumljivi.

Belgrade je glavni i najveći grad Srbije. Nalazi se na ušću Save i Dunava u centralnom dijelu zemlje. Beograd ima bogatu povijest i poznat je po kulturnom naslijeđu, živahnom noćnom životu i raznolikoj arhitekturi.

Grad ima populaciju od preko 1,1 milijuna stanovnika, čineći ga političkim, ekonomskim i kulturnim središtem zemlje. Beograd je dom brojnim kulturnim znamenitostima, uključujući Beogradsku tvrđavu, Kalemegdan park, Hram Svetog Save, Narodno pozorište i Knez Mihailovu ulicu.

Beograd je također poznat po svojoj živoj glazbenoj sceni, festivalima, restoranima, kafićima i noćnim klubovima. Posjetitelji mogu uživati u raznovrsnoj gastronomiji, bogatoj povijesti i šarmu ovog dinamičnog grada.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini. Prema poslednjim rezultatima popisa stanovništva iz 2011. godine, na administrativnoj teritoriji grada Novog Sada je živelo 341.625 stanovnika, dok je u samom naselju Novi Sad živelo 250.439 stanovnika, a na urbanom području koje čini grad Novi Sad 277.522 stanovnika, dok je 2019. godine na širem području prebrojan 402.681 stanovnik.

Naši klijenti

Potreban vam je odličan prevod sa engleskog?

Pozovite: +381 64 5016286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs